Theater Peeriscoop – zondag 21 juni – 16 uur

Altijd al een live band in je tuin willen hebben, dan is dit je kans. Op zondag 21 juni speelt Jazz D’Lite voor ons een benefietconcert. Er zijn nog een aantal zaalkaarten, maar wees er snel bij.

Je kunt natuurlijk ook een livestream ticket bestellen. De eerste 50 bestellers in Gorinchem en omstreken, maken kans op een goodiebag. Zet je laptop, ipad of pc buiten (niet naast de BBQ!) en geniet van live muziek in je tuin.

Jazz D’Lite begint zondag 21 juni om 16.00 uur en de foyer is vanaf 15.00 uur geopend. Reserveren kan alleen online, liefst voor vrijdag 12.00 uur zodat op tijd de RIVM instructies gemaild kunnen worden aan de bezoekers.

Something old, something new, something borrowed, some blues, soul and a lot of Jazz. Jazz D’Lite, vier muzikanten en een zangeres, verbonden door een gemeenschappelijke passie voor muziek, spelen hun eigen versie van (toekomstige) standards. Dus Sit back, Relax and Enjoy tijdens een middag lichte muziek in deze bijzondere tijd.