Goed nieuws! Ook in de Lingepolikiniek in Leerdam kunnen we vanaf 22 juni weer patiënten ontvangen. De afdeling Radiologie blijft daar gesloten, maar alle andere afdeling staan te popelen om weer van start te gaan.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

Als eerste hervatten we in Leerdam de zorg die medisch gezien het meest noodzakelijk is. Medisch specialisten welke patiënten het eerst in ons ziekenhuis gezien moeten worden. Dit betekent dat voorlopig niet alle patiënten aan de beurt kunnen komen om hun gemiste afspraak in te halen.
Had u eerder een afspraak die is afgezegd of uitgesteld? Of heeft u al een afspraak staan? U hoeft niets te doen. Wij nemen contact met u op om u te informeren over de planning.
Wij plannen afspraken op dit moment niet verder dan twee weken in. Heeft u een afspraak die pas over twee weken of later staat gepland? Dan wordt u nog niet gebeld. Wij kunnen u pas twee weken voor uw afspraak duidelijkheid geven.

Veiligheidsmaatregelen

In het ziekenhuis blijven we natuurlijk alert op corona. We hebben ons ziekenhuis zo ingericht dat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. Overal in ons ziekenhuis gelden strenge hygiënemaatregelen. Het is belangrijk dat u zich aan de volgende maatregelen houdt:

Voor u naar het Beatrixziekenhuis of de Lingepolikliniek komt

foto: Rivas
  • Heeft u een afspraak in het ziekenhuis? En heeft u verkoudheidsklachten, benauwdheid of koorts? Meld dit dan voordat u een afspraak heeft in het ziekenhuis via de polikliniek of afdeling waar u een afspraak heeft. U krijgt dan advies wat u het beste kunt doen.
  • Kom niet veel te vroeg naar het ziekenhuis, zorg dat u vijftien minuten voor uw afspraak bij het ziekenhuis bent. Als er minder mensen in het ziekenhuis zijn, is het eenvoudiger om anderhalve meter afstand te bewaren.

Tijdens uw bezoek aan het Beatrixziekenhuis of de Lingepolikliniek

  • Bij de ingang vragen wij u naar gezondheidsklachten. Indien nodig krijgt u een mondkapje.
  • Bij de ingang en bij het verlaten van het ziekenhuis moet u uw handen desinfecteren.
  • Dingen gaan soms wat anders dan normaal. Daarom zijn er veel extra medewerkers om u te helpen en te begeleiden. Volg alstublieft de instructies van onze medewerkers op.
  • Volg de aangegeven looproutes.

Na uw afspraak

  • Na uw afspraak vragen wij u het ziekenhuis meteen weer te verlaten. Tenzij u voor aanvullend onderzoek nog in het ziekenhuis moet zijn. Hoe minder mensen in het ziekenhuis, hoe beter.

Heeft u vragen, of bent u per ongeluk niet gebeld over een afspraak die binnen een week zou moeten plaatsvinden, dan kunt u zelf contact opnemen met de polikliniek.

Laat uw reactie op dit artikel achter op: