Al gehoord? Justin Timberlake heeft een nieuwe band en choreo! Kijk maar eens naar deze coole quarantaine-clip van zijn ‘Can’t stop the feeling’ door 28 leden van het Gorcums Symfonie Orkest, Jeugdorkest De Bazuin, enkele dansers en muziekdocenten uit Gorinchem.

35 clips kunstig tot 1 geheel gemonteerd door dirigent en initiatiefnemer Michel van Vliet. Wanneer komt Timberlake voor de live uitvoering? Of beter: zing zelf een toontje mee.

Laat uw reactie op dit artikel achter op:

Quarantaine-clip “Can’t stop the feeling”

Al gehoord? Justin Timberlake heeft een nieuwe band en choreo! Kijk maar eens naar deze coole quarantaine-clip van zijn ‘Can’t stop the feeling’ door 28 leden van het Gorcums Symfonie Orkest, Jeugdorkest De Bazuin, enkele dansers en muziekdocenten uit Gorinchem. 35 clips kunstig tot 1 geheel gemonteerd door dirigent en initiatiefnemer Michel van Vliet. Wanneer komt Timberlake voor de live uitvoering? Of beter: zing zelf een toontje mee.😉 #iktoon #maandvandeamateurkunst #quarantaine #muziekclip #gorinchem #mooigorinchem #maakdezomer

Posted by Iktoon Gorinchem on Tuesday, June 16, 2020