Op woensdag 17 juni hebben de nieuwe eerste klas leerlingen op gepaste afstand kennisgemaakt met hun klas en met hun mentorcoaches.  

Op de Open Dag in januari kon je meedoen met een prijsvraag; op een stempelkaart moesten stickers van alle domeinen geplakt worden. Tijdens de kennismakingsmiddag werd bekend gemaakt dat Matthis uit Giessenburg de prijsvraag heeft gewonnen. Hij was blij verrast te horen dat hij een gratis laptop krijgt. Volgend schooljaar werken voor het eerst alle 1e klassers met een laptop, Op de kennismakingsavond werden ouder(s) en verzorger(s) geïnformeerd over de verschillende laptops die gehuurd of gekocht kunnen worden.

Foto: mevrouw G.C.P. van Wijk

Op de Uilenhof heeft digitaal onderwijs een vaste plek verworven. De afgelopen jaren zien we dat het digitale onderwijs steeds meer toeneemt. Dit is dan ook de reden dat de Uilenhof volgend schooljaar start met BYOD (laptop per leerling). Door de Coronacrisis is gebleken dat de laptop ook een belangrijke rol speelt in het leren op afstand. De verwachting is, dat ook het komende jaar nog vormen van afstandsonderwijs nodig zijn. Hierbij kan de laptop ook een belangrijke rol spelen.

Laat uw reactie op dit artikel achter op: