Alle plannen lagen er al voor de veertiende editie, en het mag duidelijk zijn dat deze pas in 2021 plaats zal vinden. Maar dat is geen reden om dit jaar zonder Hippiefestival te laten zijn en daarom zijn er op 3, 4 en 5 juli allerlei activiteiten.

Het terrein is wat groter dan anders, namelijk mijn huis, jouw tuin en onze straat. De muzikanten zijn wat verder weg, of misschien wel juist wat dichter bij via onze mobiel, de TV. 

Een tijdje terug hebben we een oproep geplaatst met de vraag wie er mee wil doen aan deze speciale editie, #hippie2020. De reacties zijn hartverwarmend, enthousiast en creatief. Van mensen die live gaan streamen, bands die hun eerdere hippie-werk speciaal hiervoor opgenomen hebben, een documentaire, een hippie-popquiz en speciale hippie-meezing evenementen en een prachtig podium wat we voor 2 optredens mogen gebruiken. Als je mee wil doen kan dat nog steeds via yf@hippiefestival.nl

We zouden het heel leuk vinden als jullie de #hippie2020 hashtag gebruiken bij jullie hippie-social media posts, dan vinden we elkaar makkelijk terug en kunnen we elkaar wat beter leren kennen.

De line up zal op Facebook bekend gemaakt worden, daar komen ook de links naar de (live)streams te staan.

Laat uw reactie op dit artikel achter op:

foto: Hippiefestival