Rond 5 uur, deze zondagmorgen, reed een bestuurder op de N484, bij Vuren. Vermoedelijk door een te hoog drankgebruik raakte hij de macht over zijn stuur kwijt en vloog uit de bocht.

Hierbij werden boompjes en een lantaarnpaal geraakt. Na de melding ging de politie ter plaatse. Zij troffen echter een lege personenauto aan. Deze was bleek zwaar beschadigd.De bestuurder was al naar huis gegaan te zijn. Een truc waarmee meer beschonken rijders van een alcoholcontrole proberen af te komen.

De agenten bezochten de man thuis en zagen dat hij onder invloed was. De trukendoos van de man was nog niet leeg. Hij vertelde dat zijn autosleutels waren gestolen. De politie heeft de uitgeklapte airbag uit zijn auto gehaald. Deze wordt onderzocht op DNA. Hiermee wordt duidelijk of de man zelf zijn auto bestuurde.

Bij de ademanalyse op het politiebureau blies de man 375 ug/l. Daarop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Het Openbaar Ministerie zal gaan beslissen over de strafmaatregelen voor de bestuurder.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.