Zaterdagavond had een jongen afgesproken in Sliedrecht om zijn Airpods te verkopen. De koper kwam samen met nog een jongen. Tijdens de verkoop rende de koper ineens weg met de Airpods zonder deze betaald te hebben.

De koper sprong op een scooter die zijn “vriend” al had gestart en vol gas reden zij weg.
Agenten die de melding kregen stelden een onderzoek in en al snel werd de scooter met de verdachten erop door andere agenten gespot in Dordrecht.

De verdachten wilden niet stoppen en dit werd een achtervolging. De politie kon de scooter de weg blokkeren, waarop deze het water in reed. Eén van de verdachten voelde zich klaarblijkelijk als een vis aan het water, want hij probeerde er vandoor te gaan. Hij had echter geen rekening gehouden met de snelheid van onze agent die hem achterna dook in het water. Resultaat: wel een nat pak, maar een boef gevangen!

De andere verdachte kon hierop ook aangehouden worden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex te Dordrecht. De recherche zal daar de zaak verder onderzoeken.

P.s. de collega heeft hierna maar snel zijn reserve-schoenen aangetrokken… Uitleg is na het zien van het filmpje niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.