Live online muziekquiz- test jouw kennis over muziek uit de 60’s . Vanwege de corona pandemie zijn alle evenementen afgelast, zo ook ons geliefde Gorcums Hippie Festival.

Het altijd zo leuke en drukbezochte Hippie Festival dat jaarlijks in het eerste weekend van juli georganiseerd wordt op ons prachtige Buiten de Waterpoort moest dit jaar ook verhuizen naar een veiligere locatie: online. Voor deze speciale editie #hippie2020, hebben wij voor jullie een muziekquiz gemaakt met muziek, beelden, en vragen over muziek uit het hippie tijdperk.

En zoals het Hippie Festival niet alleen voor Gorcumers is, is deze quiz ook voor iedereen die het leuk vindt om mee te spelen! Je speelt, alleen of met een team, 4 quizrondes bomvol met hippie muziek en hippiemuziek gerelateerde vragen.

De livestream volg je via YouTube op 5 juli om 16:00u. De antwoorden stuur je naar ons toe via onze speciale antwoordformulieren. De uitleg, de link naar de livestream en de antwoordformulieren vind je op onze website www.pubpopquiz.nl/hippie2020

Meespelen is gratis, maar donaties zijn zeer welkom. Door een donatie te doen steun je ons en ding je mee naar één van de LP’s die we weggeven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.