Het Gorcums Museum is weer open! Daardoor kan Atelier Gorinchem de Kunstdialoog deze zomer weer organiseren. Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert.

Foto: Marleen van Zwienen

Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die ze in het Gorcums Museum tegenkomen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen erbij zijn op dinsdag 28 juli en dinsdag 11 augustus 2020 van 14.00 tot 15.30. Gorcums Museum, Grote Markt 17, Gorinchem.
In verband met de huidige maatregelen van het RIVM is er een maximale groepsgrootte, daarom graag aanmelden.

Voor aanmelden en meer informatie neemt u contact op met:
Marleen van Zwienen
0655962895
info@ateliergorinchem.nl
www.ateliergorinchem.nl