Bron: Nieuwe Hollandse Waterlinie

Het coronavirus brengt ook met zich mee dat vele Nederlanders hun vakantie in eigen land doorbrengen. “Mooi Gorinchem” wijst op een fietsvakantie langs de Waterlinie.

Op fietsvakantie langs de Waterlinie

Stap op de fiets en beleef de Waterlinie Fietsroute van 242 km of 373 km. Fiets door uitgestrekt groen en karakteristiek militair landschap, langs brede rivieren en kom tot rust op een terrasje in een van de vele karakteristieke vestingstadjes. In het gebied van de Nieuwe Hollandse Waterlinie gaan historie, natuur en heerlijk eten en drinken hand in hand. De beste manier om het grootste geheim van Nederland te ontdekken? Met de fiets natuurlijk! Het prachtige liniegebied vol forten, sluizen, dijken, kanalen en bunkers leent zich uitstekend voor een meerdaagse fietstocht. Fietsend door het oer-Hollandse landschap wisselen robuuste bouwwerken, idyllische vergezichten, bourgondische restaurants en interessante musea elkaar af. Op en top genieten. Ervaar het zelf!

Meer over deze fietsvakantie vindt je op de website van “Nieuwe Hollandse Waterlinie”. Hier staan de mogelijkheden van de arrangementen, het aantal dagen en de routekaarten.

Fijne vakantie.