Wat een succes was afgelopen woensdag de coronaproof-picknick, georganiseerd door de LimonadeBrigade!

Na een aantal maanden waarin het PeuterCafé (woensdagochtend) en het MamaCafé (vrijdagochtend) door de covid 19-maatregelen niet door konden gaan, was er eindelijk weer een ontmoetgelegenheid.

Veel ouders vleiden met hun kinderen neer op de kleedjes in het gras. Iedereen had iets lekkers te eten mee genomen om met elkaar te delen en de LimonadeBrigade verzorgde limonade, koffie & thee.

Een aantal vaste bezoekers vertelden het MamaCafé écht te hebben gemist de afgelopen maanden en zorgden in ‘corona-tijd’ voor hun eigen contactmomenten, oftewel hun mini-MamaCafé.

Etgen foro

Ook waren er nieuwe gezichten met hun kindje aanwezig, die door anderen gewezen waren op de LimonadeBrigade en de picknick. Ze waren de afgelopen maanden veelal thuis geweest en genoten van de ontmoeting met andere ouders.

Iedereen keek uit naar de maand september waarin de LimonadeBrigade haar gebruikelijke werkzaamheden, voor zover veilig mogelijk, weer wil gaan oppakken.

Medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners van de LimonadeBrigade wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag weer in september!


Meer informatie over de LimonadeBrigade staat op https://limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Delen