Wie kent hem niet? Zeker onder de vorige generatie. Ron (El Kroppo) Krop. Hij heeft een hele muziek carrière achter de rug. Een rasmuzikant, iemand die je maar een instrument in zijn handen behoeft te geven en hij kreeg er een (goed!!) geluid uit, maar de stem van hem was toch wel helemaal bijzonder.

Hij had overal zijn fans en zeker niet alleen in Gorinchem, die al zijn platen verzamelden. Zeker de bezoekers van het Hippiefestival genoten geweldig van zijn optredens.

Zeker als hij nu door de stad rijdt op zijn scootmobiel, schieten velen hem nog aan. Deze week was dit helemaal erg, want El Kroppo showde een nieuw mode, Het “kropkapje”. Gelukkig hadden we Chris Poldervaart die er een foto van maakte op Instagram, die we graag even lenen.

El Kroppo showt “kropkapje”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.