Dat Gorkums Nieuws de De Stad Gorinchem goed gezind is, is voor de lezers geen geheim. Onder de naam GP-buro leverde Gorkums Nieuws ook een deel van de foto’s voor de “papieren” krant van DSG.

Mirjam de Swart is al ruim 13 jaar werkzaam bij DSG waarvan al heel wat jaartjes als redacteur. DSG is van de uitgeverij BDU uit Barneveld en hier had zij de hand in verschillende kranten naast DSG. Ook leverde zij bijdragen aan Het Kompas – Hardinxveld-Giessendam en Geldermalsen.

Mirjam de Swart

Maar vanaf vandaag gaat veranderen. Op haar Facebook maakt zij vandaag bekend dat zij de krant gaat verlaten. “Dat wordt hem dan! De laatste De stad Gorinchem die ik maak. Wat ontzetrend raar om dit toch wel.memorabele moment thuiswerkend in mijn eentje aan de keukentafel mee te moeten maken. Zo’n laatste dag breng je toch het liefst door met je collega’s. Nog een krantje en dan komt er een einde aan mijn loopbaan bij BDUmedia, de uitgever van De Stad Gorinchem. Na ruim 13 (!) jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden. Na mijn vakantie start ik op 1 september op de communicatie-afdeling van Syndion. Super veel zin in, maar toch is dit wel even een momentje hoor!! “ is de tekst. Iets wat wij al wisten. Mirjam is al 44 jaar onze dochter. De appel valt niet ver van de boom. Ze schreef al heel vroeg en had reeds op 14de jaar een artikel in een grote krant, waar ze heel trots op was.

Nog één keer vullen

Het schrijven is niet voorbij, er zal nog genoeg geschreven worden op haar nieuwe werk bij Syndion. Niet helemaal nieuw voor haar, jaren terug heeft zij ook bij deze organisatie gewerkt.

Het zal allemaal best goed komen. Succes Mirjam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.