Op dinsdag 4 augustus werd er om 10:00 uur voor het eerst op het SVW veld gestreden voor de prijs ‘kampioen latjetrap’. De kinderen tussen de 6 en 16 jaar werden in vier leeftijdscategorieën opgedeeld. De oudste groep was zo groot dat we ze in tweeën gesplitst hebben en zodoende kregen we 5 kampioenen!

Na een spannende strijd bij de mannen op de kleine goals bleef Liam Bok net zijn ploeggenoot Tomas Jansen voor en mag Liam zich een jaar lang kampioen van Gorinchem noemen. 

Bij de volgende groep ging de strijd vooral tussen Devran Yaman en Finn Vogelzang, maar na 45 pogingen had Devran er het meeste raak geschoten en mag ook hij zich kampioen van Gorinchem noemen. 

Bij de JO 11 t/m 13 ging de strijd vooral tussen Mohammed Ali Durur en Finn v/d Schoot en laatstgenoemde wist de strijd in zijn voordeel te beslissen. Met één rake trap voorsprong werd Finn kampioen.

Bij de jo14 t/m 16 was het erg spannend! Een viertal spelers wisten zeer regelmatig de lat te raken en zo bleef het spannend tot de laatste serie!
Uiteindelijk zijn het Natu Mulue en Mikail Yaman die zich tot kampioen kroonden en er met de laatste bekers vandoor gingen. 

Hopelijk komen de kampioenen volgend jaar hun titel verdedigen, want zo’n leuk evenement komt zeker volgend jaar terug naar SVW!

De kampioenen van het latjetrap (Kyano Kwint )

anker

Delen