Het is een miserabel jaar…

Het is alweer even geleden dat u van ons gehoord heeft. Normaal gesproken zouden we nu lekker in het zonnetje van onze vakantie aan het genieten zijn terwijl we zouden napraten over een prachtige voorstelling… Maar helaas is het dit jaar niet normaal.

Door de maatregelen rondom het Corona virus hebben we dit jaar onze voorstelling niet door kunnen laten gaan. Maar stil zitten, daar doen we niet aan, we heten niet voor niks ‘de Stuiter’!

ERIK GOETJAER

Onder leiding van onze regisseur Erik Goetjaer hebben we het stuk wat we dit jaar zouden spelen, Les Miserables naar het boek van Victor Hugo, omgebouwd tot een hoorspel. Spelers en makers hebben daar afgelopen maanden hard aan gewerkt en nu is het zo ver, we zijn klaar! Naast het hoorspel zijner ook prachtige foto’s gemaakt welke onder de tekst zijn gemonteerd.

U kunt vanaf vandaag hoofdstuk 1 (gratis) bekijken & beluisteren via onze website. Hoofdstuk 2 & 3 worden in de komende dagen online gebracht.

Over het stuk

Les Miserables is een verhaal over recht, onrecht, liefde & avontuur dat zich afspeelt in het Frankrijk van de 19de eeuw. Het verteld het verhaal van Jean Valjean, een man die na het stelen van een brood 17 jaar in de gevangenis verdwijnt. Na zijn vrijlating probeert hij op het rechte pad te blijven, maar dat wordt het lastig gemaakt door de inspecteur van politie, Javert. Jean Valjean zet alles op alles om zowel Javert als de wereld te tonen dat ieder mens zijn lot in eigen hand heeft.

Beluisteren en bekijken is mogelijk via, u vind hier ook links naar diverse streaming diensten en een link naar de podcast.
https://www.destuiter.nl/les-miserables/

eigen foto

Delen