Update: De werkzaamheden tussen de Grote- en Kleine Haarsekade die vanaf 12 augustus zouden starten zijn uitgesteld. Ook de informatieavond op 10 augustus gaat niet door.

Nieuwe planning nog niet bekend

Van 12 tot en met 14 september zou Stedin elektriciteitskabels aanleggen. Deze werkzaamheden moeten door omstandigheden worden uitgesteld naar 2021. Zodra de nieuwe datum duidelijk is wordt dit bekend gemaakt.

Informatieavond vervalt

Door het uitstel van de werkzaamheden vervalt de informatieavond van 10 augustus.


Van 12 augustus tot en met 14 september 2020 legt Stedin elektriciteitskabels aan tussen de Grote- en Kleine Haarsekade. Deze ingrijpende werkzaamheden bestaan uit twee boringen:

  • een van bijna 1,5 kilometer vanaf de groenstrook tussen de Grote- en Kleine Haarsekade ter hoogte van de Koningin Julianalaan naar de bouwmarkt Karwei aan de Nieuwe Wolpherensedijk.
  • een van ongeveer 1 kilometer tussen de Grote- en Kleine Haarsekade ter hoogte van de Koningin Julianalaan naar de A15.

Tijdens deze werkzaamheden rijden er vrachtwagens van en naar het bouwterrein. Dit zorgt voor beperkte hinder voor het verkeer. Daarnaast kunnen bewoners in de buurt van de Koningin Julianalaan en de A15 last hebben van de boorgeluiden.

Bezoek de informatieavond op 10 augustus

Op maandag 10 augustus 2020 is er van 18.30 tot 20.30 uur een informatieavond op de groenstrook tussen de Grote- en Kleine Haarsekade ter hoogte van de Koningin Julianalaan. Hier kunt u ook vragen stellen over de werkzaamheden.

Meer informatie

Neem voor vragen of meldingen contact op met Ada Haasnoot van Stedin. Bel met 06-53 700 699 of stuur een bericht via WhatsApp (ook buiten kantooruren). Een e-mail sturen kan ook via ada.haasnoot@stedin.net.

anker

anker

Delen