Per 18 augustus verhuist het consultatiebureau in Hardinxveld-Giessendam van de Pietersweer naar de Peulenstraat. De jeugdarts, jeugdverpleegkundige en assistente verhuizen mee naar de nieuwe locatie.

Ouders en kinderen kunnen hier terecht op afspraak. Door de landelijke maatregelen tegen het coronavirus zijn er voorlopig geen inloopspreekuren. Ouders zijn echter ook buiten het spreekuur welkom met vragen over gezondheid, opvoeding of verzorging. Ook het maken van een extra afspraak of kinderen een keer extra laten wegen of meten is mogelijk. Kinderen kunnen met maar één begeleider naar de locatie komen. Zo raakt de wachtruimte niet te vol.

Nieuw adres vanaf dinsdag 18 augustus 2020
Consultatiebureau Jong JGZ
Gezondheidscentrum Hardinxveld-Giessendam
Peulenstraat 144
3371 AR HARDINXVELD-GIESSENDAM

Contact
Voor het maken van een (extra) afspraak of vragen over gezondheid en verzorging is het
consultatiebureau bereikbaar via 088-1239924 (ma t/m vr van 08.30-16.30 uur) of JGZhardinxveld@jongjgz.nl.