Christengemeente Gorinchem (Rehobothkerk) en wijkgemeente Grote Kerk organiseren een missionaire dienst op zondag 30 augustus vanaf 10:30 u tot ca 11:15 u.

Wij maken voor het eerst gebruik van het podium van de Zomerfeesten, uniek voor ons en u. Het thema is: “Het goede leven – Bloeien in Gods licht”. De band vanuit de Christengemeente verzorgt de muzikale en zangbegeleiding en ds. R.R. Eisinga houdt een korte preek. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting in onze kerkgebouwen.

Net als voor onze reguliere diensten dient u zich vooraf in te schrijven via de website van de zomerfeesten: https://www.zomerfeest.nl/kaartverkoop/. Komt u vooral als u eens op een laagdrempelige manier wil kennismaken met het christelijk geloof.

Deze openlucht dienst wordt ook uitgezonden op het vaste Youtube kanaal van de Grote Kerk Gorinchem. Meer weten? Albert Don (06-15413383).

anker

Delen