Vrijdag 28 augustus van 10 tot 12 uur willen we de (on) officiële aftrap geven van een nieuw seizoen LimonadeBrigade Café ‘s. Met droog weer zijn we te vinden Buiten de Waterpoort, waar wij voor koffie, thee en limo zorgen.

Jullie zijn van harte welkom om aan te sluiten om te kletsen en te spelen. We nemen wat dekentjes mee om op te zitten en speelgoed om lekker mee buiten te spelen. Zo in de buitenlucht kunnen we goed rekening houden met elkaar en de anderhalve meter. Heb je zin om eens lekker bij te kletsen? We zien jullie graag!

Wanneer: vrijdag 28 augustus van 10 – 12 uur
Waar: Buiten de Waterpoort in de buurt van het klimrek
Let op: Het gaat alleen door bij DROOG weer, als het regent hebben we geen alternatieve locatie,
dan zien we jullie een volgende keer graag weer.

Adres

Buiten de Waterpoort, Gorinchem

Overige locatiegegevens

in de buurt van het klimrek

Datum:28 augustus 2020
Starttijd:10:00
Eindtijd:12:00
pixabay

anker

Delen