Op zondag 27 september kunt u bij “Stoute Karel” genieten van een nostalgische middag met muziek van o.a. Beatles, Stones, Crowded House, Kinks, Flying Burrito Brothers, Band, Byrds, Dylan.

Bezetting

  • Jan Loomans: akoestische gitaar, lead zang
  • Fred Kooijman: elektrische gitaar, zang
  • Rob Joosten: piano, orgel, zang
  • Dirk-Jan Kruijt: basgitaar

Jan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het Bredase en ook op nationaal niveau heeft hij zijn sporen verdiend. Ook Rob heeft zijn muzikaliteit in diverse Bredase bands ten gehore gebracht en is ook in Gorinchem actief in verschillende muziekprojecten, van jazz en pop tot hippiefestival. Jan en Fred kennen elkaar al vanaf midden jaren zestig. Toen speelden ze al geregeld samen in bandjes die geen langere levensduur hadden dan een week of drie. Hoogtepunt toen was tweede plaats op een talentenjacht en dus net geen hoofprijs, een plaatopname. Toch voelden ze vanaf die tijd al dat ze muzikaal en persoonlijk prima door dezelfde deur konden. Het driemanschap, Jan, Rob en Fred, waarvan de leden ieder een dochter hebben die Nina heet, is later uitgebreid met de betonnen basvloer van Dirk-Jan, die ook al bij verschillende muzikale projecten in Amsterdam betrokken is. Een welkome toevoeging die een degelijke baspartij onder onze muziek legt. Het kwartet is nu compleet, de Nina’s zijn geboren en staan zondag 27 september enthousiast klaar om met jullie een gezellige muzikale middag te beleven met een biertje of een wijntje; who wants more?

Zondag 27 september van 17.00 tot 21.00 uur.
Stoute Karel, Buiten de Waterpoort, Gorinchem.

anker

Delen