Ben jij of ken jij iemand met een bijzondere ervaring rond respect en tolerantie? Dan zijn we op zoek naar jou! Je kunt je verhaal nog tot uiterlijk zondag 20 september opsturen.

‘Samen ben je vrij’

‘Samen ben je vrij’ wordt het thema van de Maand van Respect 2020. Dan delen we verhalen over respect en tolerantie en hoe je dat samen bereikt. Was jij altijd vrij om te doen wat je wilt, te zijn wie je bent? Of niet? Wat is jouw verhaal? Of ken je iemand met een verhaal? Vertel het de stad!

Jouw verhaal zoeken we

In een vrije samenleving mag je je eigen keuzes maken in het leven. Denk hierbij aan studie, kleding, werk, kinderen. Kon jij ook altijd vrij kiezen? Ben je altijd gerespecteerd om wie je bent? Of moest je een hindernis nemen om te kunnen zijn wie je nu bent? En wie heeft jou daarbij geholpen?

Samen zetten we respect op de kaart

Wil je jouw verhaal of dat van iemand anders met de stad delen en zo bijdragen aan de Maand van Respect? Stuur je verhaal dan uiterlijk zondag 20 september naar respect@gorinchem.nl . Gebruik maximaal 200 woorden.

Maand van Respect

9 tot 15 november 2020 is de landelijke Week van Respect. In Gorinchem hebben we genoeg activiteiten voor een hele maand. Het thema is dit jaar: ‘Samen ben je vrij’. Zo zetten we voor de 3e keer november in het teken van respect, tolerantie en democratie. In samenwerking met Gorcumse scholen, bedrijven, organisaties en (sport)verenigingen.

anker