Op zondagmiddag 13 september bezoekt het duo “Zoetwater” het Zevende Huis. Er zijn twee voorstellingen van elk 45 minuten (om 15.00 en 16.15). Het is Culturele Zondag in Gorinchem dus er nog meer leuks te ontdekken.

Er kan een zeer beperkt aantal mensen live op zeker 1,5 mtr meegenieten en daarvoor moet je je opgeven via info@hhmusica.nl. Je krijgt dan een bevestiging, een tijd en een protocol. De livestream is te volgen via de facebookpagina van Het Zevende Huis. Er is weer een hoge hoed , zowel live als virtueel, waar giften in mogen voor de artiesten.

‘Zoetwater’ bestaat uit de broers Jelle en Sieb en komt uit Amsterdam. Zoetwater maakt akoestische folk: gevoelige muziek met een zweem van melancholie, in de Nederlandse taal. Het leven, de liefde en de wereld om ons heen zijn onderwerpen van gesprek in de poëtische teksten. De muziek is veelal klein en breekbaar.

De tweestemmige nummers zijn geïnspireerd op een breed scala aan singer-songwriter, indie-, folk- en rockmuziek, van Bear’s Den tot Bon Iver en van Damien Rice tot Simon & Garfunkel, maar dan in het Nederlands. 

Eigen foto
Delen