Heeft u iets met de kleur rood? En heeft u iets bijzonders van rood? Een verzameling, kunst, design, kleding…? Dan biedt Museum De Koperen Knop u als inwoner van Hardinxveld-Giessendam de mogelijkheid dit te exposeren in de expositie ‘Mijn meter rood’. Deze start eind november 2020 in het museum en gaat helemaal over rood.

Aan de expositie doet een groot aantal mensen mee, onder meer bekende Nederlanders. Het museum zoekt nu nog een aantal inwoners van Hardinxveld-Giessendam, die ook iets kunnen komen tonen.

Vindt u het leuk om een meter ruimte te vullen met ùw rood, stuur dan een email met foto(‘s) naar commissies@koperenknop.nl. Het museum heeft nog plaats voor enkele inzenders, dus reageer snel en stuur uw reactie vóór 1 oktober 2020 in.

Roodharigen

Voor de expositie ‘Mijn meter rood’ is De Koperen Knop op zoek naar mensen met rood haar. Echt van nature rood; geen verfwerk… Misschien wilt u (of jij) dan wel een foto laten maken. Die foto willen wij samen met alle foto’s van roodharigen opnemen in de expositie van 28 november 2020 t/m 16 januari 2021.

Als u hieraan wilt meewerken, graag een email naar commissies@koperenknop.nl. Als u eerst meer informatie wilt hebben kunt u op werkdagen tussen 17.00 en 20.00 uur bellen Annelise Kamsteeg, van de Expositiecommissie van De Koperen Knop: 06-22481572. Reageer snel, graag voor 1 oktober 2020, zodat het museum aan de slag kan.

eigen foto

anker

Delen