Stichting Rozenobel ontvangt van verschillende fondsen bijdragen om de
inrichting van het wijkcentrum te moderniseren. Het betreft €12.500 van het
Oranje Fond en bijdragen van Stichting Fonds Ontwikkeling Wonen & Welzijn
en het Rivierenlandfonds.

Sinds een half jaar is het oude Dienstencentrum de Rozenobel (Dukatenplein 2, Gorinchem) omgedoopt tot Wijkcentrum Rozenobel. De Rozenobel is het centrale ontmoetingspunt in de Gorinchemse Haarwijk. Het is de plek waar activiteiten voor verschillende doelgroepen uit de wijk en de stad als geheel plaatsvinden, en een platform voor eigen initiatieven. Meedoen, met elkaar en met respect is ons motto. Hier kun je andere mensen uit je wijk ontmoeten, samen dingen ondernemen, en is er de ruimte om eigen activiteiten op te zetten. Een plek waar iedereen welkom is, met ruimte voor verschillen.

Het bestuur van de Stichting Rozenobel heeft in samenwerking met de beheerders en
meedenkers een projectplan opgesteld om de gehele inrichting van het Wijkcentrum te
vernieuwen.

Door de verschillende fondsen kunnen de plannen binnen afzienbare tijd gerealiseerd
worden en zal het gebouw een frisse, stoere en moderne uitstraling krijgen. In de toekomst zal het Wijkcentrum een uitnodigende en centrale ontmoetingsplaats zijn voor de inwoners van de Haarwijk en daarbuiten. Een plek waar je wilt zijn!

Rozenobel

anker

Delen

1 REACTIE

Comments are closed.