Woont u in een duurzaam huis, of heeft u energiebesparende maatregelen genomen? Dan is gemeente Gorinchem op zoek naar uw verhaal. Help andere inwoners op weg door uw huis aan te melden als voorbeeld via www.duurzamehuizenroute.nl/gemeente/gorinchem. Als u het leuk vindt, kunt u uw woning ook openstellen voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 31 oktober of 7 november, of meedoen aan de verkiezing.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Alle kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam wonen zijn welkom: van het aanbrengen van radiatorfolie, de opbrengst van uw zonnepanelen tot het (ver)bouwen van een energiezuinig huis. Ook als u net bent begonnen, kunt u mensen helpen door de voorbereidingen en aanpak te bespreken. Deel uw ervaring online, of tijdens de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november. Bezoekers schrijven zich van tevoren in, zodat het aantal bezoekers dat tegelijk in de woning is, beperkt blijft.

Verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland

Dit jaar vindt ook de verkiezing van het duurzaamste huis van Nederland plaats. Tot 20 september kunt u uw woning aanmelden via het platform en meedoen met de verkiezing. De woningen worden per categorie door een deskundige jury beoordeeld op o.a. klimaatbestendigheid, energiezuinigheid en duurzaam materiaalgebruik. Meer informatie en aanmelden:  www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing

anker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.