Wil je al heel lang graag gaan tekenen en schilderen maar doe je het niet? Dan is de cursus tekenen en schilderen iets voor jou. Eindelijk een stok achter de deur.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met opdrachten waarbij de creativiteit en techniek ontwikkeling in tekenen en schilderen verder wordt ontwikkeld. Je leert over perspectief, kleuren mengen, verschillende verfsoorten, naar waarneming werken en nog veel meer.

Anja Kok gaat vooral uit van de mogelijkheden van de individuele cursist en op zoek naar waar jouw passie ligt. Ook is er de mogelijkheid om onder begeleiding zelfstandig aan een schilderij/ tekening te werken. De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt begeleid door kunstenares Anja Kok.

Start van de cursus is woensdag 7 oktober inloop 9.30 uur en les van 10.00 tot 12.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen. Geef je snel op voor een gratis proefles, want het aantal plekken is beperkt. Voor meer informatie en aanmelden

anker