Op vrijdag 2 oktober staat het MamaCafé helemaal in het teken van de Kinderboekenweek met als thema: ‘En toen?’, over geschiedenis. Komen jullie ook?

De Kinderboekenweek heeft als doel het promoten van kinderboeken om daarmee kinderen enthousiast te maken voor boeken en het (leren) lezen. Voor de allerkleinsten die nog niet zelf kunnen lezen is het belangrijk dat jullie als ouders veel voorlezen om zo het plezier in lezen al aan te wakkeren bij de allerjongste generatie.

Deze ochtend komt Doinja van de Bibliotheek AanZet gezellig voorlezen aan de allerkleinsten. En dan zijn er ook ridders en kastelen, prinsen en prinsessen en misschien wel een draak. En toen? Komen jullie ook luisteren?

Ben je een ouder van een kindje tussen de 0 en de 2, of ben je zwanger? Dan is het MamaCafé iets voor jou. Kletsen met andere (aanstaande) ouders, herkenning, ervaringen delen, gewoon even lekker koffie of thee drinken, het kan allemaal. De toegang is gratis.

Natuurlijk zal ook de LimonadeBrigade zich aan moeten passen aan de huidige situatie en zijn er wat kleine dingen anders dan jullie gewend zijn. Reserveren kan online of aan de deur, houd er dan wel rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de  Facebookpagina MamaCafé Gorinchem.

PixaBay

anker