Kom op woensdag 14 oktober 2020 vanaf 19.00 uur naar de interactieve inwonersbijeenkomst van SamenGorinchem. SamenGorinchem bestaat een aantal maanden en is het platform waarop inwoners en organisaties elkaar vinden en mooie initiatieven in de stad zichtbaar zijn.

De afgelopen periode hebben we samen met betrokken inwoners, gemeente én organisaties in de stad hard gewerkt om SamenGorinchem.nl op de kaart te zetten. Graag willen we nog meer mensen kennis laten maken met wat SamenGorinchem, zowel online als in de stad, allemaal te bieden heeft. Op die manier willen we inwoners enthousiast maken om met ons samen te werken.

Locatie en tijdstip inwonersbijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst willen we je (verder) laten kennismaken met SamenGorinchem en met bij het platform betrokken inwoners, de zogenaamde buurtverbinders. Afhankelijk van de wijk waarin u woont start de bijeenkomst om 19.00, 19.30 of 20.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in een locatie in een of meer wijken in Gorinchem.

We vinden het fijn om u daadwerkelijk te ontmoeten, maar gezondheid staat natuurlijk voorop. Daarom komen we in groepjes van maximaal 10 deelnemers bijeen. Hierdoor kunnen wij ons aan de 1,5 meter richtlijn houden.

Meld u voor 1 oktober 2020 aan

Wilt u meedoen? Meld u dan voor 1 oktober 2020 aan via info@samengorinchem.nl. Vermeld in uw mail uw volledige naam en de wijk waarin u woont (voor het indelen van de locaties). U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging met de locatie van de bijeenkomst en het exacte tijdstip. Kunt u 14 oktober niet komen, maar heeft u wel interesse? Of wilt u liever digitaal kennismaken? Stuur ons dan ook even een mail.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk alvast op www.samengorinchem.nl.

anker