Op woensdag 7 oktober staat het PeuterCafé helemaal in het teken van de Kinderboekenweek met als thema: ‘En toen?’, over geschiedenis. Komen jullie ook?

De Kinderboekenweek heeft als doel het promoten van kinderboeken om daarmee kinderen enthousiast te maken voor boeken en het (leren) lezen. Lezen is ontzettend leuk en belangrijk voor bijvoorbeeld het vergroten van de woordenschat. Voorlezen staat deze ochtend dan ook centraal.

Deze ochtend komt Doinja van de Bibliotheek AanZet gezellig voorlezen. Over stoere ridders, mooie kastelen, dappere prinsen en prinsessen en misschien ook wel over een vuurspuwende draak. Hoe dat verder gaat? Komen jullie ook luisteren?

Ben je ouder van een peuter tussen de 2 en de 4? Dan is het PeuterCafé iets voor jou. Kletsen met andere ouders, herkenning, ervaringen delen, gewoon even lekker koffie of thee drinken, het kan allemaal. Uiteraard is er voor de kinderen limonade met een lekker koekje erbij. De toegang is gratis.

Natuurlijk zal ook de LimonadeBrigade zich aan moeten passen aan de huidige situatie en zijn er wat kleine dingen anders dan jullie gewend zijn. Reserveren kan online of aan de deur, houdt er dan wel rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

PixaBay

anker