Bron: IFFG

Na een mooie zomer met heerlijke buitenbios avonden, gaat het IFFG weer naar binnen. Vanaf nu in het eigen IFFG filmcafé in Theater De Nieuwe Doelen!

11 oktober: IFFG Sunday Special – Coming Out Day

12.00 uur And Then We Danced + nagesprek
Van jongs af aan traint Merab samen met zijn danspartner Mary met het Nationaal Georgisch Dansensemble. Zijn wereld komt op z’n kop te staan wanneer de charismatische Irakli op het toneel verschijnt. Niet alleen wordt hij Merabs grootste concurrent… maar ook zijn grootste verlangen.

Filmcafé open 11:15 uur | start film 12:00 uur

15.30 uur Portrait de la jeune fille en feu
Op een afgelegen eiland bij Bretagne aan het einde van de 18e eeuw, krijgt kunstenares Marianne de opdracht om het huwelijksportret van Heloïse te schilderen. Tijdens lange wandelingen aan de Franse kust observeert Marianne haar model uitvoerig: haar bewegingen, haar blik, een zeldzame glimlach.
’s Nachts werkt Marianne stiekem aan het schilderij. In Heloïses laatste dagen van vrijheid, groeit de aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen, totdat uiteindelijk de liefde ontvlamt.

Klik voor meer info & tickets op de website.

26oktober: IFFG Monday Movie Night – Papicha

19.30 uur Papicha
Omdat het festival niet door kon gaan in april, bieden we met Monday Movie Night de films én makers alsnog het welverdiende podium. Kom samen genieten van wereldfilm in het mooie theater en klets na in ons eigen filmcafé! Maandag 26 oktober: Papicha.

Klik voor meer info & tickets op de website.