Op vrijdag 02 oktober, omstreeks 04.40 uur heeft er een inbraak in een kledingwinkel aan de Arkelstraat te Gorinchem plaats gevonden. Onbekenden kwamen met een auto aangereden en reden vanaf de Kortendijk en parkeerden deze vermoedelijk op de Kabeljauwsteeg.

Meerdere personen zijn hierop, na het open breken van een deur, de winkel binnen gegaan en hebben zij meerdere dure jassen meegenomen. Hierop is men met het voertuig weggereden over de Kortendijk in de richting van de Langendijk.

Hierna heeft men vermoedelijk het centrum in de richting van de Hoogstraat en de Burgstraat verlaten.
Door de politie is een buurtonderzoek verricht en zijn er camerabeelden opgevraagd.

Hebben zij u nog nog niet gesproken en bent u in het bezit van camerabeelden die uitkijken op de Kortendijk, Kapelsteeg, Kabeljauwsteeg, Appeldijk, Burgstraat en/of de Hoogstraat neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Bent u getuige geweest en hebben zij u nog niet gesproken, bel dan met 0900-8844 of stuur ons een privébericht via onze Facebookpagina.

Politie Lek en Merwede