Er waren al meer scholen in Nederland die de deuren moesten sluiten wegens gebrek aan leerkrachten. Oorzaak te veel leerkrachten besmet met corona.

De kinderen moeten naar huis. Vandaag gaat Gorinchem ook daaraan meedoen. Eveneens door tekort aan leerkrachten was nu ook de KBS Mariëngaarde aan de Schepenenstraat genoodzaakt de deuren van de school te sluiten.

Vanochtend bleken er reeds tien gevallen te zijn. De eerste leerkrachten werden vrijdag positief getest en daar kwamen er zaterdag nog een paar bij. Nog niet hebben alle geteste leerkrachten de uitslag ontvangen.

Maandag 12 oktober hoopt men weer les te kunnen geven.

foto: google streetview.

anker

3 REACTIES

  1. Als jullie een straat erbij zetten zou ik wel de straat controleren. Is aan de schepenerstraat en niet schoutstraat. 😉

Comments are closed.