De organisatie van IFFG doet mee aan de Rabo ClubSupport. Ben jij lid van de Rabobank? Stem op Stichting Internationaal FilmFestival Gorinchem!

Het zijn rare tijden voor ons allemaal. Nadat het festival in april niet door kon gaan, heeft het IFFG gekeken naar wat er wél mogelijk was. Een zomerprogramma met vijf keer een buitenbioscoop, een speciale jongerenfilm, verschillende nieuwe samenwerkingen en nu een prachtig najaarsprogramma in theater De Nieuwe Doelen.

Natuurlijk gaan zij door! Ook het programma van 2021 is herzien in verband met de huidige omstandigheden en de, mede daardoor, beperkte zaalcapaciteit. IFFG gaat daarom meer films aanbieden met pop-up locaties, buitenbioscopen en online vertoningen. De buitenbios was afgelopen zomer een groot succes en deze willen zij in 2021 graag uitbreiden. Om nog meer bezoekers mee te laten genieten spaart IFFG voor een sterkere geluidsinstallatie. En alle beetjes helpen, dus met veel plezier doen zij mee aan de Rabo Club Support.

Stem jij op IFFG via https://lnkd.in/e7XfpY5 of je rabo app. Je kunt vijf keer je stem uitbrengen, waarvan maximaal twee keer op eenzelfde partij. Alvast enorm bedankt en graag tot bij de film!

anker