De eerste Gorcumse Bliekenbon is afgelopen donderdag 15 oktober besteed bij Multivlaai Gorinchem. Binnenstadmanager Nita van Wijngaarden betaalde eigenaar Orestis Giovanis voor een feestelijke vlaai om de lancering van de bon te vieren. Giovanis was ook een van de eerste ondernemers die zich aansloot bij de Bliekenbon.

Gorcumse cadeaukaart welkom op ruim 60 plekken

De Bliekenbon is een echt Gorcumse cadeaubon; leuk om te krijgen, sympathiek om te geven. De bon is ontwikkeld door Gorinchem Citymarketing in samenwerking met de Gorcumse Bliekenbox en de Rabobank om de lokale economie te steunen. Eva Sirag, accountmanager MKB: “Rabobank Lek en Merwede zet zich graag in voor lokale ondernemers. De Bliekenbon is een prachtig middel om de consumenten en de stad Gorinchem te verbinden.”

De bon is alleen te besteden bij Gorcumse ondernemers. Inmiddels hebben zich ruim zestig bedrijven verspreid over de stad aangesloten als acceptant van de bon. Door de luxe uitvoering in een mapje en de brede acceptatie is de bon aantrekkelijk als cadeau voor particulieren en als relatiegeschenk voor bedrijven. Samen met de Bliekenbox wordt het een nog completer Gorcums pakket.

Nu te koop bij de VVV

De Bliekenbon is vanaf vandaag te koop bij de VVV Gorinchem in 2 waardes: € 10 en € 20. De bon kan nu al worden besteed bij ruim 60 bedrijven in heel Gorinchem; van restaurants en winkels tot galeries en musea. Gorinchem Citymarketing zet zich in voor uitbreiding van het aantal acceptanten. Ook het aantal verkooppunten zal nog verder worden uitgebreid naar andere winkelgebieden in de stad.

Meer informatie over de Gorcumse Bliekenbon is te vinden op mooigorinchem.nl. Hier vind je ook een compleet overzicht van bedrijven die de bon accepteren.

Fotocredit: Studio Ziezo – Binnenstadmanager Nita van Wijngaarden en Eva Sirag van de Rabobank besteden de eerste Gorcumse Bliekenbon bij Multivlaai Gorinchem
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.