Foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Een politieman in vrije tijd liep donderdagmiddag over de Lunette. Hij zag twee inbrekers, van wie hij er eentje bijna te pakken had. Helaas moest hij het zonder aanhoudingen en met een klap in zijn gezicht bekopen.

Klap in gezicht

Die middag liepen er twee mannen op de Lunette die zich verdacht gedroegen. De politieman kent die wijk goed en had een slecht gevoel bij de mannen die hij nooit eerder had gezien. Hij hield ze in de gaten en even verderop zag hij een van de twee uit een tuin komen op de Lingsesdijk. Hij maakte zich bekend als politieagent. Met een flinke dreun moest hij dit bekopen. Hij hield de man vast. Helaas kon deze toch ontkomen. Hij verloor hem uit het oog en belde de meldkamer. Een zoektocht in de buurt leverde niets op. Het onderzoek loopt nog volop.

Foto

Een getuige zag een man wegrennen. Dit zou een van de verdachten zijn. De getuige was zo slim om snel een foto te maken met zij smartphone. Deze werd donderdag tijdens een uitzending van Rijnmond vertoond.

De verdachte die de klap uitdeelde is een licht getinte en atletische man van tussen de 25 en 30 jaar oud. Zijn haar en baard zijn donkergekleurd. Hij is ongeveer 1 meter 70 lang. Herkent u hem? Laat het de politie weten.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben bel de Opsporingslijn 0800-6070 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

anker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.