De corona crisis slaat hard om zich heen. Ook in onze stad verliezen mensen hun baan en komen in grote onzekerheid terecht. Een groot aantal mensen weten de weg naar de voedselbank te vinden en krijgen wekelijks een pakket.

De afgelopen maanden is, mede door de crisis, het aantal gezinnen dat een pakket nodig heeft sterk toegenomen. Dit betekend dat we veel meer pakketten uitgeven maar ook veel meer producten nodig hebben.

Helaas kon door de toenemende besmettingen de geplande actie bij een supermarkt niet doorgaan. Hierdoor dreigen nu tekorten. Maar gelukkig is Gorinchem de stad van tolerantie en zijn we altijd bereid elkaar te helpen. En dat kan nu. We zijn een crowdfunding actie gestart en de eerste donaties zijn binnen. Maar het is nog niet genoeg.

Tijdens de vorige voedselbankactie bij supermarkten haalden we bijna € 8.000,00 op. Daarom hebben wij het doelbedrag gezet op € 10.000,00. Hiervoor willen wij producten kopen die langer houdbaar zijn en normaliter niet wekelijks kunnen worden opgehaald bij de lokale supermarkten zoals koffie, thee, broodbeleg, suiker , pasta’s etc.

Ook is het streven om voor de komende feestdagen een mooi pakket voor onze klanten samen te stellen. Wij weten zeker dat dit doelbedrag haalbaar is in onze mooie, tolerante en sociale stad. Wilt u ook doneren?

Dat kan via deze crowdfundings-actie: https://www.gofundme.com/f/25uqrupvuo?sharetype=teams…

Of via de link op onze website www.voedselbankgorinchem.nl

Bedankt voor wat u wilt doen!

foto: Voedselbank Gorinchem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.