Radio Rijnmond liet horen dat het Beatrixziekenhuis in Gorinchem de noodklok luidt over de toenemende agressie in ziekenhuizen. Een keer liep deze agressie al uit op fysiek geweld en werd er aangifte gedaan door het ziekenhuis.

De bezoekers hebben geen zin om de vragenlijst, die elke bezoeker krijgt, in te vullen. Ook zijn ze woest omdat er slechts één bezoeker per patiënt is toegestaan. Het dragen van mondkapjes echter geeft tot nu toe weinig problemen.

Soms komen bezoekers toch met meerdere familieleden aan het bed van een patiënt. Erg vervelend voor het verplegend personeel. De gesprekken die zij dan met bezoekers moeten voeren zijn niet prettig en gaan ten koste van de verzorging.

Lees en luister verder op Rijnmond via deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.