Het wordt kouder en donkerder, de wind waait en de blaadjes vallen van de bomen. De natuur kleurt prachtig dit seizoen: de herfst staat voor de deur. Voor wie van film houdt een perfect seizoen, want je kunt thuis lekker op de bank ploffen en onder een dekentje kruipen om te genieten van film. Voel je je goed, heb je geen klachten en ben je toe aan wat ontspanning? Kom dan een film kijken bij IFFG!

De aangescherpte maatregelen zorgen bij iedereen voor veel vragen. Wat kan en mag nog wel? Gelukkig kunnen wij wereldcinema met jullie blijven delen en zien we samen wat er in de rest van de wereld speelt. Natuurlijk houden we ons hierbij aan de richtlijnen

  • Het IFFG Filmcafé is gesloten en de bar is dicht
  • Er mogen max. 30 bezoekers naar binnen
  • De crew draagt een mondkapje
  • Graag gebruik van mondkapje tot u plaats neemt
  • We maken alles goed schoon en houden rekening met ieders gezondheid
Delen