Op 16 oktober opende de tentoonstelling “Geef me de Ruimte, 6 maanden op 40 x 40”. Een bijzonder project gemaakt in een bijzondere tijd. De locatie van de tentoonstelling is: Galerie Martin Copier, Kruisstraat 24 in Werkendam.

Aanstaande vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober zijn al weer de laatste 2 dagen waarop onze tentoonstelling “Geef me de Ruimte, 6 maanden op 40 x 40” geopend is. er zijn de afgelopen weken heel veel geïnteresseerde geweest. Bezoekers hebben vooraf een afspraak gemaakt en in groepjes van maximaal 6 mensen konden alle kunstwerken bewonderd worden. Inmiddels zijn er al veel kunstwerken verkocht en de galerie hoopt straks een prachtig bedrag over te kunnen maken aan “Het leger des Heils” want 15% van alle verkochte werken gaat naar dit goede doel.

Alle informatie over de tentoonstelling is te vinden op onze website www.martincopier.nl en geïnteresseerde kunnen via de email info@martincopier.nl hun bezoek reserveren.

Martin Copier is al ruim 15 jaar werkzaam als kunstenaar. Toen door de corona alle tentoonstellingen en beurzen afgelast werden was zijn agenda min of meer leeg. Hij gebruikte de laatste maanden om zijn passie voor schilderen in te zetten om geld in te zamelen voor het Leger des Heils door middel van een unieke serie schilderijen. Deze kon men ongezien voor €.250,– kopen, voordat zij gemaakt werden. Lees hier.

Begin april reageerden 34 mensen op de oproep van zijn kunstactie. toen begon toen de uitdaging voor hem en heeft hij zich het afgelopen half jaar vastgebeten in dit project. Nu verheugt hij zich erop om het resultaat aan iedereen te laten zien en hopelijk nog meer geld in te zamelen voor het werk van het “Leger des Heils”

Delen