De 26 woningen, De Helden van Gorkum, waarvan de bouw op dit moment plaats vindt, gaat snel. Niet dat ze volgende week gereed zijn, maar de resultaten veranderen per dag.

De bouw rond 1 september. Toen op 16 september wethouder Dick van Zanten officieel de eerste paal sloeg zaten de meeste palen al in de grond. Al snel daarna werd het fundament gelegd. De volgende stap was het optrekken van de muren van de woningen op de begane grond.

Zo’n 14 dagen geleden begon men hiermee. Inmiddels is dit voor de begane grond gereed en is men bezig met het leggen van de plafonds. Belangstellenden zijn verbaasd over de snelheid van de bouw. “Ze komen als paddenstoelen uit de grond.” hoor je hen regelmatig zeggen.

Gorkums Nieuws blijft de bouw volgen zodat ook u op de hoogte blijft. Voorzien van foto’s en filmopnamen van Astrid Wijdekop.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Delen