Zondag 8 november

Helemaal stoppen met de Culturele zondag is geen optie. Wel is het aanbod op 8 november vanwege de nieuwe corona maatregelen zeer beperkt. Het Hendrick Hamelmuseum is voor het publiek gesloten. Maar vanuit deze bijzondere locatie presenteren Donna Bastiaans en Dirk-Jan van Middelkoop via live stream het Akoestisch Open Podium (AOP). Met om 14 uur het meezing café. Om 15 uur vindt er een gastoptreden plaats van singer-songwriter Lennart van Meegen en daarna wordt tot 17 uur het meezing café vervolgd. Ook neemt men een kijkje in het museum zelf. Vanaf 14 uur via http://www.facebook.com/aopkeizer.

Nieuw: de Weverij

Nieuwkomer op de Culturele Zondag is ‘De Weverij’ van Studio Roodenburg op de Langendijk 73. De ruimte is groot genoeg, maar uiteraard gelden hier de corona regels. Er zijn demonstraties aan de weefgetouwen te zien en men kan kennismaken met het ambachtelijk weven en met de cursussen die worden aangeboden.

Kijk voor het volledige programma op www.culturelezondaggorinchem.nl

Delen