De statiegeldactie die supermarkt Coop in Gorinchem voor vriendenstichting Samen voor Syndion heeft gehouden heeft, na verdubbeling van het bedrag door Coop, maar liefst 414,50 euro opgebracht. Een ongekend hoog bedrag, aldus supermarktmanager Tim Walg. Bart Bruggeman, voorzitter van Samen voor Syndion, is maar wat blij met de cheque. ,,Hier gaan we hele mooie dingen mee doen”, is zijn belofte aan alle mensen die hun statiegeld de afgelopen maanden aan Samen voor Syndion hebben gedoneerd.

De vriendenstichting Samen voor Syndion maakt dingen mogelijk die anders niet mogelijk zijn. Op deze manier wordt er een waardevolle bijdrage geleverd aan de participatiesamenleving. De stichting zamelde onder andere al geld in voor een speciale naaimachine voor op één van de dagbestedingslocaties van Syndion, een robothond en een speciale smeltpot voor de kaarsenmakerij van Syndion.

Ook donateur worden? Meer informatie over Samen voor Syndion is terug te vinden op www.samenvoorsyndion.nl

Foto: Syndion.nl – Bart Bruggeman, voorzitter van Samen voor Syndion (links) neemt onder toezicht oog van Daisy, client bij Syndion en werkzaam bij Coop, de cheque in ontvangst van supermarktmanager Tim Walg

Delen