Wilt u meer weten over diversiteit en inclusie? Hoe we dat samen doen in onze stad, met respect voor elkaar? Hoe we kunnen omgaan met het ‘andere’ in anderen. Hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen kan meedoen?

Meld u aan voor het webinar

Op woensdag 25 november van 19.30 tot 20.30 uur neemt Frank Weijers u een uur lang online mee in de wereld van diversiteit en inclusie. Het webinar wordt georganiseerd in het kader van de Maand van Respect. Meld u aan via respect@gorinchem.nl. Deelname is gratis.

Over Frank Weijers

Frank Weijers is schrijver, adviseur en veelgevraagd spreker. Hij is enthousiast, weet te prikkelen en gaat graag het goede gesprek aan. We zijn allemaal anders én we lijken op elkaar. Frank vertelt u hoe we met elkaar kunnen omgaan ondanks de verschillen. En hoe we het goede gesprek kunnen voeren.  En, heel belangrijk, wat iedereen, u dus ook, daaraan kan bijdragen. Deel uw eigen ervaringen, haal goeie ideeën op en word samen wijzer!

Delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.