Tim Hartman, een duizendpoot in de journalistiek, heeft een quizboek gemaakt. Tim is onlineredacteur bij AD Sportwereld & Voetbal International, Verslaggever bij Algemeen Dagblad, De Stad Gorinchen en Gorkum TV.

Een groot deel van zijn werk betreft de sportverslaggeving. In deze coronatijd met weinig sport, hield hij daarom veel tijd over. Tijd die hij besteedde aan een wens die hij al langere tijd had: Het maken van een quizboek.

Na héééél veel uurtjes is het boek nu in de afrondende fase en bijna klaar om in december verpakt onder allerlei kerstbomen te verschijnen. Naar verluidt heeft ook Sinterklaas extreem veel zin om het boek door heel Nederland rond te gaan brengen.

De verschijningsdatum is nog niet exact bekend. Dit zal vermoedelijk in de derde week van november zijn. Het boek zal dan in elk geval in ruim 2500 online boekenwinkels te koop zijn.

Dus wil jij dit najaar tóch een reis langs alle landen in Europa maken? Met dit vermakelijke quizboek kan dat! Dit boek is een rondreis langs alle landen van Europa in 555 vermakelijke en uitdagende quizvragen. Een reis van Nederlandse dj’s naar Italiaanse kunstenaars, van Griekse filosofen naar Spaanse sporters en van het Britse koningshuis naar Belgische bieren. Laat je hersenen kraken, daag vrienden en familie uit en maak samen één grote rondreis door Europa!

Delen