Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen.Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van De Duivelsbrug, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven.

De Duivelsbrug
De Duivelsbrug is een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?
Ton Smulders: zang, gitaren, mondharmonica en cajon. Ad Grooten: fluiten, doedelzak, banjo, mandoline en andere snaarinstrumenten. Wilbert van Duinhoven: bas, accordeon, melodica en cajon.

Dinsdag 1 december
De voorstelling begint om 20.30 uur en alle zaalkaarten zijn uitverkocht. ‘De Duivelsbrug’ is nog wel online mee te beleven. Koop dan een livestreamticket via deze website.

Delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.