Van de bouw van De Helden van Gorinchem laten we op deze website regelmatig de vorderingen zien. De snelheid waarmee de appartementen tot stand komen roept af en toe verbazing op. Inmiddels kan men bijna aan de derde verdieping gaan werken.

Op de begane grond is in het donker zelfs de metselaar begonnen met het metselwerk en verdwijnen de grijze blokken achter het metselwerk.

In dit deel van de binnenstad van Gorinchem bouwt men van 26 koopwoningen. De woningen komen in de Bagijnenwalstraat en de Lindeboom. Het project heeft de naam De Helden van Gorkum. De ontwikkeling is in handen van Van Wijnen uit Dordrecht.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
Delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.