Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Een fietser is gewond geraakt nadat hij woensdagmiddag 6 januari 2021 door een auto werd geschept in Giessenburg. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.30 uur op de A.M.A. Van Langeraadweg in Giessenburg toen de man de weg overstak ter hoogte van de Landsinghof.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse voor hulpverlening aan de gewonde fietser. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd ingezet. De traumahelikopter landde in een weiland naast het ongeval. Het slachtoffer is na behandeling met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De arts van het MMT reed mee naar het ziekenhuis voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel.

De A.M.A. Van Langeraadweg was tijdens de hulpverlening afgesloten. De politie deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De auto raakte beschadigd en is opgehaald door een bergingsbedrijf.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider
Delen