Hardinxveld-Giessendam – Een bijzonder handdoek met een wolf erop, kleding in de maat XXL en een paar grijze sloffen maat 45; het stak half uit een tas van de Plus langs het fietspad van de Peulenlaan naast de Deltabrug.

Wie weet van wie deze tas met inhoud is?

Om er zeker van te zijn dat er niemand het water in is gegaan, hebben brandweer en politie gisteravond onderzoek gedaan. Er is met een boot gezocht, duikers hebben de sloot uitgekamd en er vloog een drone door de buurt.

Brandweerlieden hebben tot aan hun borst in het water gestaan en de kanten afgekeken. Agenten zijn eventuele vermissingen nagegaan en ook het verpleegtehuis in de buurt heeft een bezoekje gehad. Ook daar bleek niemand vermist.

Nu blijft de vraag, van wie is deze tas of herkent iemand deze kleding?
Heeft u informatie, bel dan met 0900-8844.

Delen