Het uitvallen van de Stint, na afkeuring n.a.v. een ongeval, werd een groot probleem voor de Buitenschoolse Opvang. De BSO kreeg hiermee grote problemen met het ophalen van kinderen uit school en voor uitstapjes in de buitenlucht.

Gelukkig is er nu de BSO Bus. De BSO Bus voldoet aan de eisen van de Wetgeving Bijzondere Bromfiets en de Europese Machinerichtlijn. Hij is tevens goedgekeurd door het Ministerie van I&W en het RDW. De kindercentra kunnen daar nu dus veilig gebruik van ga maken.

Inmiddels hebben veel BSO medewerkers een opleiding voor het rijden met de BSO bus en hebben zij het verplichte rijbewijs voor de BSO bus.

Binnenkort zie je hen dus door Gorinchem rijden met de BSO Bus: op ontdekkingstocht met de kinderen van de BSO!

Delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.