Vrijdagochtend 29 november van 10 tot 12 uur is er een verloskundige van Verloskundige Praktijk Gorinchem aanwezig om met jullie in gesprek te gaan over de impact van het krijgen van (nog) een kindje op jullie leven.

Het krijgen van een kindje kan een grote impact. Er kunnen dan ook allerlei vragen leven. Hoe pak je de draad op na de kraamtijd? Hoe ziet je leven eruit nadat je (er) een kindje (bij) hebt gekregen? Hoe ga je om met die veranderingen?

Deze ochtend is een van de verloskundigen van Verloskundige Praktijk Gorinchem aanwezig om over dit thema met jullie in gesprek te gaan. Jullie kunnen ervaringen uitwisselen en wie weet heb jij, of krijg jij, net die ene tip die jou of de ander verder op weg kan helpen.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Voor meer informatie over de Verloskundige Praktijk Gorinchem, kijk op: https://www.verloskundigepraktijkgorinchem.nl/.